Vijesti Final four zlatno-srebrnog sjaja

Završnica Prvenstva Hrvatske u dvoranskom hokeju za sezonu 2021/2022 donijela je pregršt uzbuđenja i nove uspjehe našim ekipama.

U završnicu, među četiri najbolje ekipe, plasirale su se naše seniorke s 2. pozicije u regularnom dijelu , dok su kod seniora obje naše ekipe izborile završnicu. Mladost 1 s prve pozicije, a Mladost 2 s četvrte.Nakon subotnjih polufinalnih dvoboja u kojima su seniorke bile bolje od Zrinjevca 6:3, a Mladost 1 uvjerljivo svladala Mladost 2, nedjeljna finala i u ženskoj i u muškoj konkurenciji donosila su sraz između starih rivala Mladosti i Zeline.

Finale seniorki nije počelo dobro za naše cure. Zelina je povela s 2:0, međutim tada slijedi izjednačenje i napeta završnica u kojoj su uspješnije bile Zelinčanke koje trećim postignutim golom dolaze u vodstvo koje čuvaju do kraja utakmice.

Slijedilo je finale seniora kao „šlag na torti“, a koje je donijelo dvoranski hokej visoke razine kvalitete. Trećom uzastopnom pobjedom ove sezone nad Zelinom, ovaj puta najuvjerljivijim rezultatom do sada 7:2, Mladostaši su pokazali i dokazali da su ove sezone bolja momčad od Zeline, inače aktualnog viceprvaka Europe u dvoranskom hokeju. Nesumnjivo radi se o rezultatu vrijednom poštovanja.

Tako će Mladost kao prvak Hrvatske slijedeće godine nastupiti na klupskom prvenstvu Europe u najvišem rangu tog natjecanja, kojeg čini osam najboljih momčadi Europe.

Rezultati HAHK Mladost ostvareni na domaćim prvenstvima, kupu i međunarodnim natjecanjima u razdoblju od 1991. do danas

Prvenstvo Hrvatske hokej na travi23x

Prvenstvo Hrvatske dvoranski hokej13x

Kup Hrvatske hokej na travi19x

Kup Hrvatske dvoranski hokej20x

Međunarodna natjecanja39x

Prvenstvo Hrvatske hokej na travi

20182015./2016.

Prvenstvo Hrvatske dvoranski hokej

2018.

Kup Hrvatske hokej na travi

Kup Hrvatske dvoranski hokej

2016.

Međunarodna natjecanja

2017.2016.2016.2017.

© 2023. HAHK Mladost. Izrada web stranica