Vijesti ODRŽANA 69. SKUPŠTINA HAŠK MLADOST

„U ponedjeljak, 5. listopada 2020. održana je 69. redovna i izborna Skupština Hrvatskih akademskih športskih klubova „MLADOST“

kojoj su iz našeg kluba kao delegati prisustvovali Andrija Jazbec, Slaven Zlatar i Nikola Hanžek . Ova skupština bila je ujedno i redovna i izborna iz razloga što je dosadašnji predsjednik Tomislav Družak početkom godine izabran na mjesto državnog tajnika za šport što je u sukobu interesa s funkcijom predsjednika HAŠK „Mladost“, te je na ovoj skupštini izabran i novi predsjednik koji će tu funkciju obavljati do kraja ovog mandata (2019-2023.). U vremenu od ostavke Tomislava Družaka na mjesto predsjednika HAŠK Mladosti društvo su zajednički vodili dopredsjednici Josip Lucić (judo) i Miro Pavlović (odbojka). Ujedno, njih dvojica bili su kandidati za predsjednika HAŠK Mladosti. Nakon predstavljanja kandidata i glasovanja pobijedio je Miro Pavlović s 35 osvojenih glasova prisutnih skupštinara, dok je Josip Lucić sakupio 30 ruku. Čestitamo novoizabranom predsjedniku Miri Pavloviću i želimo mu puno uspjeha u radu. I stojimo na raspolaganju.

Osim izbora predsjednika raspravljalo se o zahtjevu Gradskog ureda za prostorno uređenje, izgradnju grada, graditeljstvo, komunalne poslove i promet u kojem se traži suglasnost na izgradnju dvorane za atletske bacačke discipline (zimsko bacalište) s izvlašćivanjem HAŠK Mladosti iz navedenog dijela športskog parka. S obzirom da ovakav zahtjev nije bio prihvatljiv donesena je jednoglasna odluka svih prisutnih da se na zahtjev odgovori negativno.

Hokejaši Mladosti opet mogu biti ponosni na svoje uspjehe. Naš klub proglašen je najboljim klubom HAŠK „Mladosti“ (od 30 klubova) u protekloj godini, a najtrofejniji smo klub u Republici Hrvatskoj s ukupno 74 osvojena trofeja prvenstva i kupa Hrvatske.

Također, tri člana našeg akademskog kluba dobila su priznanje kao sportaši koji su diplomirali u protekloj godini od ukupno 6 iz cijelog društva.

Andrija Alerić diplomirao na Fakultetu strojarstva i brodogradnje i stekao zvanje mag.ing.mech., Josip Jazbec diplomirao je na Fakultetu kemijskog inženjerstva i tehnologije i stekao zvanje mag.ing.cheming., Ivan Zlatar diplomirao na Fakultetu elektrotehnike i računarstva i stekao zvanje mag.ing.inf.comm.tech.

Rezultati HAHK Mladost ostvareni na domaćim prvenstvima, kupu i međunarodnim natjecanjima u razdoblju od 1991. do danas

Prvenstvo Hrvatske hokej na travi23x

Prvenstvo Hrvatske dvoranski hokej13x

Kup Hrvatske hokej na travi19x

Kup Hrvatske dvoranski hokej20x

Međunarodna natjecanja39x

Prvenstvo Hrvatske hokej na travi

20182015./2016.

Prvenstvo Hrvatske dvoranski hokej

2018.

Kup Hrvatske hokej na travi

Kup Hrvatske dvoranski hokej

2016.

Međunarodna natjecanja

2017.2016.2016.2017.

© 2023. HAHK Mladost. Izrada web stranica