Vijesti Trofej Kupa Hrvatske ponovo je vraćen u naš klub!

Nakon osvojenog šestog uzastopnog prvenstva Hrvatske, naše seniorke osvajačice su Kupa Hrvatske za 2019. godinu i time su potvrdile dominaciju ove sezone.

U finalu žena Mladost je pogocima Martine Petretić i Kristine Kovačević slavila s 2:0 protiv igračica Zeline. U muškom finalu Zelina je s 2:0 pobijedila našu mušku seniorsku ekipu.

Marijke Fleuren je dodijelila EHF nagradu - EHF klub godine (mali klub) Hrvatskom akademskom hokejskom klubu Mladost između dva uzbudljiva i vrlo neizvjesna finala kupa.

Predsjednica EHF-a, Marijke Fleuren, naglasila je:

„Mladost uistinu zaslužuje ovu nagradu za kvalitetu svog rada u mlađim kategorijama, posebice zbog suradnje s pet osnovnih škola u blizini kluba i suradnje s Kineziološkim fakultetom u Zagrebu s posebnim osvrtom na povećanje broja žena u hokeju. "

“Ova nagrada je jedna od najvećih i najvrijednijih nagrada u povijesti kluba, a na nju smo izuzetno ponosni. To je dokaz da uvijek postoje ljudi koji prepoznaju i cijene naš rad. Ponosni smo na velike sportske rezultate u našoj 70-godišnjoj povijesti. Najistaknutiji smo klub u Republici Hrvatskoj sa 130 trofeja-nacionalnih prvenstava i kupova u svim kategorijama. Ova nagrada je također poticaj za ulaganje još više energije u razvoj kluba i hokeja. “, rekao je Andrija Jazbec, predsjednik HAHK Mladost.

Marijke je također dodijelila posebne nagrade  gostima na svečanoj dodjeli nagrada, g. Krešimiru Šamiji, zamjeniku državnog tajnika za sport i Milanu Paveliću, voditelju Ureda za sport i mlade Grada Zagreba.

Rezultati HAHK Mladost ostvareni na domaćim prvenstvima, kupu i međunarodnim natjecanjima u razdoblju od 1991. do danas

Prvenstvo Hrvatske hokej na travi23x

Prvenstvo Hrvatske dvoranski hokej13x

Kup Hrvatske hokej na travi19x

Kup Hrvatske dvoranski hokej20x

Međunarodna natjecanja39x

Prvenstvo Hrvatske hokej na travi

20182015./2016.

Prvenstvo Hrvatske dvoranski hokej

2018.

Kup Hrvatske hokej na travi

Kup Hrvatske dvoranski hokej

2016.

Međunarodna natjecanja

2017.2016.2016.2017.

© 2023. HAHK Mladost. Izrada web stranica