Vijesti Trofej Kupa Hrvatske ponovo je vraćen u naš klub!

Nakon osvojenog šestog uzastopnog prvenstva Hrvatske, naše seniorke osvajačice su Kupa Hrvatske za 2019. godinu i time su potvrdile dominaciju ove sezone.

U finalu žena Mladost je pogocima Martine Petretić i Kristine Kovačević slavila s 2:0 protiv igračica Zeline. U muškom finalu Zelina je s 2:0 pobijedila našu mušku seniorsku ekipu.

Marijke Fleuren je dodijelila EHF nagradu - EHF klub godine (mali klub) Hrvatskom akademskom hokejskom klubu Mladost između dva uzbudljiva i vrlo neizvjesna finala kupa.

Predsjednica EHF-a, Marijke Fleuren, naglasila je:

„Mladost uistinu zaslužuje ovu nagradu za kvalitetu svog rada u mlađim kategorijama, posebice zbog suradnje s pet osnovnih škola u blizini kluba i suradnje s Kineziološkim fakultetom u Zagrebu s posebnim osvrtom na povećanje broja žena u hokeju. "

“Ova nagrada je jedna od najvećih i najvrijednijih nagrada u povijesti kluba, a na nju smo izuzetno ponosni. To je dokaz da uvijek postoje ljudi koji prepoznaju i cijene naš rad. Ponosni smo na velike sportske rezultate u našoj 70-godišnjoj povijesti. Najistaknutiji smo klub u Republici Hrvatskoj sa 130 trofeja-nacionalnih prvenstava i kupova u svim kategorijama. Ova nagrada je također poticaj za ulaganje još više energije u razvoj kluba i hokeja. “, rekao je Andrija Jazbec, predsjednik HAHK Mladost.

Marijke je također dodijelila posebne nagrade  gostima na svečanoj dodjeli nagrada, g. Krešimiru Šamiji, zamjeniku državnog tajnika za sport i Milanu Paveliću, voditelju Ureda za sport i mlade Grada Zagreba.

Rezultati HAHK Mladost ostvareni na domaćim prvenstvima, kupu i međunarodnim natjecanjima u razdoblju od 1991. do danas

DP Hrvatske14x

VP Hrvatske21x

Kup Hrvatske vanjski17x

Kup Hrvatske dvorana17x

Međunarodna natjecanja30x

Kup Hrvatske vanjski

Kup Hrvatske dvorana

2016.

Međunarodna natjecanja

2017.2016.2016.2017.

© 2019. HAHK Mladost. Izrada web stranica