Uspješan vikend u Poljskoj

Naše mlađe kategorije zablistale su na turniru CN CUP 2023.

Četiri ekipe Mladosti, u rasponu od 11 do 13 godina, dobile su priliku za novo stjecanje međunarodnog iskustva od 10. do 12. studenog, s time da je nekima to bilo prvo putovanje s klubom. Na turniru CN CUP 2023, odigranom u poljskom gradu zvanom Cieszyn, smještenom na granici s Češkom, osvojene su tri medalje te pet individualnih priznanja. 

Kroz oglede sa suparnicima iz Poljske, Češke, Austrije i Ukrajine naša U-11 ekipa dječaka osvojila je turnir, dok je mix ekipa U-11 bila treća. Zatim, U-13 ekipa dječaka iz Mladosti stigla je do drugog mjesta. Naša U-13 ekipa djevojčica ostala je izvan zone medalja, ali zato je Kaja Zimšek izabrana za najbolju timsku igračicu turnira do 13 godina.

No, to nije bio jedini pokazatelj kvalitetnog rada s mlađim dobnim kategorijama u našem klubu. Naime, uz Kaju, individualna priznanja su dobili i: Sven Šimac, kao najbolji timski igrač turnira do 11 godina, Ivano Gregurek, kao najbolji golman turnira do 11 godina, Maks Cigić, kao najbolji igrač turnira do 13 godina te Marko Kolarić Hrga, kao najbolji timski igrač turnira do 13 godina.